Egyesületi tagság

Az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete szakmai szervezetként fogja össze az aromaterápiával foglalkozó szakembereket.

Egyesületünkhöz kétféleképpen lehet csatlakozni:
szakmai (rendes) tagként,

pártoló tagként,

Szakmai tagság

Az Aromateraputák Magyarországi Egyesületéhez szakmai tagként csatlakozhat, amennyiben az Alapszabályzatban foglalt feltételeknek megfelel.

A szervezet szakmai céljait megtartandó a szakmai tagság feltétele, hogy a jelentkező:

1. Rendelkezzen megfelelő egészségügyi / természetgyógyászi végzettséggel. Ilyen képzettségnek számít (egyéni elbírás alapján nem kizáró feltétel) a minimum középfokú egészségügyi és / vagy természetgyógyászati végzettség mint pl. gyógymasszőr, nővér, ápoló, fitoterapeuta, kineziológus, kozmetikus pszichológus, pszichiáter, akupunktőr, orvos, homeopata stb.
  2. Azon személy, aki legalább 40 óra terjedelmű aromaterápiás képzettséget igazol okirattal, amelyet az Egyesület által kidolgozott és erre vonatkozó irányelveknek megfelelő hazai vagy külföldi szervezeteknél szerzett meg és dokumentálni tud, valamint egyéni elbiralás alapján.

Tagsági jelentkezés elbírálása

Az elbírálást a mindenkori elnökségi tagok végzik. A döntésről a kérelem beérkeztét követő 30 napon belül írásban (email) értesítjük a jelentkezőt.

A szakmai tagsági díj

Egy évre szól és befizetésével a szakmai tag jogosult az alapszabályban rögzített jogosultságokra és előnyökre, szakmai tagságot igazoló oklevélre.

2019. évi szakmai tagsági díj: 12 000 Ft

Miért érdemes csatlakozni az AME szakmai tagságához? Mikhez juthat a szakmai tagsággal?

• Szakmai információk és esettanulmányok.
  • Kutatások, leírások kivonatai, teljes cikkek magyarul.
  • Tagok közötti szakmai kapcsolattartás.
  • Rendszeres és időszakos szakmai rendezvények.
  • Egyesület Könyvtárának ingyenes használata.
  • Partnereknél kedvezményes vásárlás.

Pártolói tagság

Az Egyesület pártoló tagja lehet minden természetes személy, jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki az aromaterápia ügyét szívén viseli és tagságával az Egyesület céljait támogatni szeretné (további részletekről a honlapon feltöltött Alapszabályban olvashat).

2019. évi pártolói tagsági díj: 6 000 Ft

Kedvezményt adók

Pártoló tagok számára az alábbi kedvezményadók kínálnak termékeikből és szolgáltatásaikból kedvezményeket. (A kedvezmények mértéke csak pártoló tagok számára elérhető.)

oshadhi.hu

Jelentkezés

Amennyiben  csatlakozni szeretne az Egyesülethez, a jelentkezési lapot töltse le “dokumentumok” oldalról és kitöltve küldje el számunkra elektronikusan az ame@amegyesulet.com e-mail címre.