[vc_row full_width=”stretch_row” centered=”yes” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”id^2232|url^http://amegyesulet.com/wp-content/uploads/2017/05/aromaterapiaheader.jpg|caption^null|alt^null|title^aromaterapiaheader|description^null”][vc_column][ultimate_spacer height=”110″ height_on_mob=”50″][ultimate_heading alignment=”left” sub_heading_font_family=”font_family:Montserrat|font_call:Montserrat|variant:700″ sub_heading_style=”font-weight:700;” sub_heading_font_size=”desktop:18px;” sub_heading_line_height=”desktop:18px;”]

MESZK SZABADON VÁLASZTHATÓ KÉPZÉSEK

Kedvezményt adók

Szakmai tagok számára az alábbi kedvezményadók kínálnak termékeikből és szolgáltatásaikból kedvezményeket. (A kedvezmények mértéke csak szakmai tagok számára elérhető.)

Kedvezményt adók

Pártoló tagok számára az alábbi kedvezményadók kínálnak termékeikből és szolgáltatásaikból kedvezményeket. (A kedvezmények mértéke csak pártoló tagok számára elérhető.)