Ezt az Egyesület nem tudja. Amiben segíteni tudunk az az, hogy kik a megbízható terápiás illóolajokkal kereskedők a piacon.

Igen!

Alapszabályunk szerint mindenki, akinek van egészségügyi végzettsége és rendelkezik legalább 40 órás aromaterápiás képzéssel (elvégzésében segítünk) szakmai taggá válhat.

Az aromaterápiás képzés hiánya nem kizáró ok, egyedi elbírálás során kérvényezhető a tagság annak hiányában is, amennyiben vállalja, hogy maximum 2 éven belül elvégzi.

Igen!

Pártoló tagságunkat az Ön számára alakítottuk ki.

Éves díj befizetését követően részesülhet kedvezményekben is.

Igen!

Egyesületünk örömmel fogadja az önkéntes segítséget is. Akár közérdekű önkéntes tevékenység, akár kötelező iskolai önkétességről legyen szó.

Ha van aktuálisan olyan projektünk, ahol segítő kezekre van szükségünk – várjuk Önt is tagjaink közé!

Örülünk, hogy tevékenységünk felkeltette érdeklődését!

Partnereink és támogatóink körében szívesen várjuk Önt is, amennyiben egyetért és elfogadja Egyesületünk Alapszabályában, Etikai kódexében foglalt irányelveinket, szemléletünket.

Amennyiben szeretne parterünk vagy támogatónk lenni, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatota az info.amegyesulet@gmail.com email címen.

Egyesületünk célja, hogy széleskörűen tájékoztassa az aromaterápia helyes használatáról mindazokat, akik érdeklődnek a téma iránt. Jelenleg “Illatos esték”-et szervezünk Budapesten, melyet terveink szerint egyre több városban tudunk majd elindítani. A részletekkel kapcsolatos információkat facebookon, illetve a weboldalon tesszük közzé és hírlevélben is kiküldjük.

Egyesületünk 2020-tól fogadhat SZJA 1%-ot.

Céljaink megvalósításához feltétlenül számítunk az Ön támogatására is.

Igen!

Egyesületünk magánszemélyek, cégek, vállalatok adományait fogadhatja, melyeket KÖSZÖNÜNK!

Amennyiben támogatná Egyesületünket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info.amegyesulet@gmail.com címen.

NEM TALÁLT VÁLASZT KÉRDÉSÉRE?

írjon nekünk és kollegáink hamarosan válaszolni fog

Az üzenet elküldéséhez kérjük fogadja el az alábbiakat:
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.
Önkéntesen hozzájárulok adataim kezeléséhez és őrzéséhez az üzenethez kapcsolódóan, annak írásos visszavonásáig.