Kik vagyunk

AROMATERAPEUTÁK MAGYARORSZÁGI EGYESÜLETE

Egyesületünk célja, hogy hiteles és felelősségteljes módon tájékoztassa az aromaterápia iránt érdeklődőket.

Missziónknak tekintjük, hogy hidat építsünk a fenntartható és etikus módon történő alapanyag előállítás, a biztonságos alkalmazásokat ismerő és megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkező, interdiszciplináris alapon feladatukat végző szakemberek között.

Egyesületünk legfontosabb feladata, hogy az aromaterápia módszereiről, legfrissebb kutatási eredményeiről hitelesen tájékoztassuk az aromaterápiával, természetgyógyászattal foglalkozó és az egészségügyben dolgozó szakembereket, valamint a téma iránt érdeklődőket.

Célunk, hogy támogassuk a környezettudatos és fenntartható aromaterápia elterjedését, valamint, hogy elősegítsük a gazdálkodásból származó, etikus módon előállított, valódi illóolajok megismerését, melyeket aromaterápia területén képzett szakemberek útmutatása mellett használnak fel.

Mérföldköveink

Tizenhat lelkes, az illóolajok és az aromaterápia iránt elkötelezett, különböző területeken tevékenykedő szakember megalakította az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületét.

Márciusban az Egyesületünk hivatalosan is bejegyzésre került és aktívan megkezdte munkáját.

A megszervezett programok között havi rendszerességgel indult el az 'Illatos esték' elnevezésű programsorozat. Az eseményeken érdekes, az aromaterápiával és az illóolajokkal kapcsolatos témákról hallgathattak előadásokat az érdeklődők.

Nyáron lezajlott az első 'Illatos vándortábor', amelyet Szeigetvárra szerveztünk. Az workshop jellegű rendezvényen a résztvevők többek között az Arura illóolaj manufaktúra támogatásával illóolaj lepárláson vettek rész, keverési gyakorlatot végeztek.

Jade Shutes, Jan Kusmirek és Gabriel Mojay nemzetközileg ismert aromaterapeuták elfogadták az Egyesület tiszteletbeli tagságra vonatkozó felkérését.

Nagyot álmodtunk és belevágtunk az első magyarországi aromaterápiás konferencia, workshop, kiállítás és vásár, a Budapest Drops 2017 megszervezésébe.

Dulovics Edit a szuperkritikus kivonás magyarországi úttörője és Dr. Horváth Györgyi PhD, a Pécsi Tudoményegyetem szakembere elfogadta tiszteletbeli tagságra történt felajánlásunkat.

Egyesületünk életében sok változás történt. Létrehoztuk az AME Aromaterápia Iskolát, akkreditáltuk a természetgyógyászoknak kialakított MESZK továbbképzésünket.

Egyesületünk arculata, weboldala és logója megújult. Sikeresen akkreditáltuk védőnőknek kialakított elméleti továbbképzésünket.

Close Menu
×

Cart

Kedvezményt adók

Szakmai tagok számára az alábbi kedvezményadók kínálnak termékeikből és szolgáltatásaikból kedvezményeket. (A kedvezmények mértéke csak szakmai tagok számára elérhető.)

 

Kedvezményt adók

Pártoló tagok számára az alábbi kedvezményadók kínálnak termékeikből és szolgáltatásaikból kedvezményeket. (A kedvezmények mértéke csak pártoló tagok számára elérhető.)

 

Skip to content