Támogatás és adó 1%

Minden évben lehetőségünk van arra, hogy adónk 1%-áról szabadon rendelkezzünk. Ez az összeg számos jó céllal rendelkező civil szervezet számára jelent nagy támogatást, céljaik megvalósításának anyagi forrást.

Egyesületünk számára is jelentős segítséget jelent ez a támogatási forma, mellyel nem csak oktatási céljaink, hanem az aromaterápia biztonságos felhasználása  is széles körben ismert lehet – így pici kortól elkerülhetőek többek között az irritációk, negatív immunválaszok, allergiás reakciók megjelenése.

Az adó 1% felajánlással Ön is hozzájárulhat Egyesületünk munkájához!

Adóbevallás esetén adó 1 százalék felajánlásához adja meg adószámunkat a megfelelő mezőbe: 18740440-1-15

Kik rendelkezhetnek adójuk 1 százalékáról?

Minden magánszemély, akinek tárgyévben adófizetési kötelezettsége keletkezett, jogosult a személyi jövedelem adó 1 százalékát egy regisztrált civil kedvezményezett részére felajánlani. A személyi jövedelem adót következő év május 20. napjáig kell megfizetni a NAV felé. (Kivételt képeznek azok az adófizetők, akik fizetési halasztásra, könnyítésre irányuló engedélyt kaptak a hivataltól.)