Támogatás és adó 1%

Minden évben lehetőségünk van arra, hogy adónk 1%-áról szabadon rendelkezzünk. Ez az összeg számos jó céllal rendelkező civil szervezet számára jelent nagy támogatást, céljaik megvalósításának anyagi forrást.

Egyesületünk számára is jelentős segítséget jelent ez a támogatási forma, mellyel nem csak oktatási céljaink, hanem az aromaterápia biztonságos felhasználása  is széles körben ismert lehet – így pici kortól elkerülhetőek többek között az irritációk, negatív immunválaszok, allergiás reakciók megjelenése.

Az adó 1% felajánlással Ön is hozzájárulhat Egyesületünk munkájához!

Adóbevallás esetén adó 1 százalék felajánlásához adja meg adószámunkat a megfelelő mezőbe: 18740440-1-15

Kik rendelkezhetnek adójuk 1 százalékáról?

Minden magánszemély, akinek tárgyévben adófizetési kötelezettsége keletkezett, jogosult a személyi jövedelem adó 1 százalékát egy regisztrált civil kedvezményezett részére felajánlani. A személyi jövedelem adót következő év május 20. napjáig kell megfizetni a NAV felé. (Kivételt képeznek azok az adófizetők, akik fizetési halasztásra, könnyítésre irányuló engedélyt kaptak a hivataltól.)

Kedvezményt adók

Szakmai tagok számára az alábbi kedvezményadók kínálnak termékeikből és szolgáltatásaikból kedvezményeket. (A kedvezmények mértéke csak szakmai tagok számára elérhető.)

Kedvezményt adók

Pártoló tagok számára az alábbi kedvezményadók kínálnak termékeikből és szolgáltatásaikból kedvezményeket. (A kedvezmények mértéke csak pártoló tagok számára elérhető.)