TÁMOGATÓINK

Az AME célkitűzéseinek megfelelően stratégiai partnerségek kialakítására törekszik. E mellet támogatói és partneri kapcsolatokat hozunk létre cégekkel és szervezetekkel. Célunk, hogy e kapcsolatok mindkét fél részére előnyt biztosítsanak. A partnereink és támogatóink a szakmai tagság részére termékeikből és szolgáltatásaikból kedvezményeket biztosítanak.

KIEMELT TÁMOGATÓINK

Arura Illóolaj Manufaktúra

Az AME szakmai tagjainak 20% kedvezményt biztosítanak.

Oshadhi Kft.

Az Oshadhi Kft. forgalmazza az európai Eco-Cert minőségellenőrző testület tanúsítvány által garantált, eredeti 100 %-os tisztaságú, vadon nőtt, vagy minősített biogazdálkodásból származó Oshadhi illóolajokat és termékeket, amelyek terápiás célokra kiválóan alkalmasak. Az AME szakmai tagjainak 20%-os kedvezményt biztosítanak.

Elérhetőség: +36 30 182 6539        www.oshadhi.hu

Hazai pálinka.hu

Az AME szakmai tagjainak az aromatornyos illóolaj lepárlókból 5%-os kedvezményt biztosítanak.

Elérhetőség: +36 20 288 0871      hazaipalinka.hu

Mónika Agape Kft.

Az AME szakmai tagjainak az illóolaj diffúzorokbóll 15%-os kedvezményt biztosítanak.

Elérhetőség: +36 30 979 4125      www.madebyzen.hu

Szomódi levendulás

Az 1 hektáron elterülő levendulás kert a Neszmélyi borvidéken, Szomód település határában található. Formabontóan, különböző levendulafajtákból külön állítanak elő illóolajokat. A különböző fajták tulajdonságait, karaktereit szeretnék kihangsúlyozni, hiszen nem csak külső megjelenésükben, hanem illat-, és egyéb hatóanyagokban is különbséget lehet, és kell tenni a különböző levendulafajták között. A termékek évjárat szerinti megjelölést kapnak. Az AME szakmai tagjainak 20% kedvezményt biztosítanak.

www.szomodilevendulas.hu