SZAKMAI TAGSÁG

SZAKMAI TAGSÁG ÉRDEKLI?

INFORMÁCIÓK

Az Aromateraputák Magyarországi Egyesületéhez szakmai tagként csatlakozhat, amennyiben az Alapszabályzatban foglalt feltételeknek megfelel.

Szakmai (rendes) tagság és feltételei

A szervezet szakmai céljait megtartandó a szakmai tagság feltétele, hogy a jelentkező:

1. Rendelkezzen megfelelő egészségügyi / természetgyógyászi végzettséggel. Ilyen képzettségnek számít (egyéni elbírás alapján nem kizáró feltétel) a minimum középfokú egészségügyi és / vagy természetgyógyászati végzettség mint pl. gyógymasszőr, nővér, ápoló, fitoterapeuta, kineziológus, kozmetikus pszichológus, pszichiáter, akupunktőr, orvos, homeopata stb.
  2. Azon személy, aki legalább 40 óra terjedelmű aromaterápiás képzettséget igazol okirattal, amelyet az Egyesület által kidolgozott és erre vonatkozó irányelveknek megfelelő hazai vagy külföldi szervezeteknél szerzett meg és dokumentálni tud, valamint egyéni elbiralás alapján.

Tagsági jelentkezés elbírálása

Az elbírálást a mindenkori elnökségi tagok végzik. A döntésről a kérelem beérkeztét követő 30 napon belül írásban (email) értesítjük a jelentkezőt.

A szakmai tagsági díj

Egy évre szól és befizetésével a szakmai tag jogosult az alapszabályban rögzített jogosultságokra és előnyökre, szakmai tagságot igazoló oklevélre és az Egyesület szakmai kiadványára. (további részletekről a honlapon feltöltött Alapszabályban olvashat).

Éves szakmai tagsági díj:

1. év – 10 000 forint

ELŐNYÖK