PARTNEREINK

TÁMOGATÓINK

Vitaltrend

A Vitaltrend Kft. hazai alapítású kis cégként elkötelezett a világszínvonalú étrendkiegészítők és az ezek előállításához szükséges alpanyagok kis- és nagykereskedelmi forgalmazásában. Munkájuk révén számtalan ilyen típusú alapanyag válik elérhetővé, megvásárolhatóvá akár kis tételben is a gyártóknak, sportolóknak és egyéni vásárlóknak így az AME szakmai tagsága számára egyaránt. Az cégnél vegán és nem vegán, illóolajokkal is tölthető (töltő és mikromérlegeket is kínálnak) kapszulák is kaphatók. Az AME szakmai tagok részére termékpalettájuk egészéből 10%-os kedvezményt biztosítanak.

Elérhetőség: www.vitaltrend.hu

Aroma Botanica

Az Aroma Botanica a kiváló minőégű, világszerte ismert és az aromaterápia professzionális világában elismert terápiás minőségű Fragrant Earth International és Materia Aromatica illóolajait, abszolútjait, növényi olajait, macerátumait és hidrolátumait kínálja a szakembereknek és a nagyközönségnek. Az AME szakmai tagjainak 18%-os kevezményt biztosít a felsorolt termékkategóriákban.

Elérhetőség: www.aroma-botanica.hu

Illóolaj lepárló műhely – Szaknyér

Az illóolaj lepárló műhely Szaknyér faluban az Őrségi Nemzeti Park területén található. A lepárlás – több száz éves – hagyományos technológiával, Portugáliában kézzel készített, réz lepárlókban történik. A műhelyben alkalmazott víz és vízgőz desztilláció – tiszta, iható – forrásvízzel zajlik. Az illóolajok és hidrolátumok előállításához csak organikus körülmények között termesztett illetve gyűjtött növényeket használunk. A termék semmiféle hozzáadott anyagot – tartósítószer, alkohol, hexan, stb. – nem tartalmaznak. Az Aetherolum az AME Szaknyérra szervezett illatos vándortáboraiban biztosítja számunkra a lepárlási gyakorlatot.

Elérhetőség: aetherolum.com

Primavera

Egyesületi szakmai tagoknak a termékekből 10% kedvezményt biztosítanak a tagsági kártya bemutatásval.

Elérhetőség: http://www.primavera-life.hu

Boost Design

Az AME arculatát és az első weboldalt a boost dsgn Kft. cég tervezte és készítette. Magyar tulajdonú, reklámstúdiójuk fő tevékenysége a tervezés és fejlesztés, beleértve vállalati arculatokat, termékcsomagolásokat, kampányokat, weboldalak látványterveit – programozását. AME tagoknak 20%-ot kedvezmény!

Elérhetőség: +36 70 618 7387, mail@boost.huwww.boost-dsgn.com

Levendárium (Dörgicsei Levendula Major)

Az AME szakmai tagjainak termékeikből 20% kedvezményt biztosítanak.

Elérhetőség: www.levendarium.hu

Kőleves étterem

Illatos estéink megrendezéséhez a Kőleves étterem támogatását élvezzük!

1075 Budapest, Kazinczy utca 41.

Dercsényi  Kornél

Egyesületünk fotográfusa.