KÖZPONTI SZÁMUNK +36 20 272 2382
AROMATERAPEUTA KERESŐ

CSAPATUNK

CSAPATUNK

AZ EGYESÜLET ELNÖKE

Szerencsésnek mondhatom magam mert hosszú, és számos foglalkozásban eltöltött idő után olyan dolgot csinálhatok, amely életem passziója lett. Tudattalanul de az élet valószínűleg a megfelelő időben vezetett oda, hogy aromaterápiával foglalkozzak. A tudás megszerzésével másoknak is segíthetek egy teljesebb élet elérésében, úgy, ahogy mások segítettek nekem. Az AME megalakulásával egy régi álmom vált valóra.

ATLASZCÉDRUS

ILLÓOLAJ

TÖMJÉN

ILLÓOLAJ

MUSKOTÁLYZSÁLYA

ILLÓOLAJ

AZ EGYESÜLET TITKÁRA

A Mátra lábánál egy zárt közösségben nevelkedtem. Belém ivódó néphagyományaink legdrágább kincse, a népi gyógymódok és a növények ismerete, szeretett családom ajándéka. Tanulmányaim során persze, a tudomány világa kellő gőggel vértezett fel, hogy szinte elfelejtsem, megtagadjam az ember egységességét, test- szellem-lélek harmóniáját, természettel való együtt „működés” fontosságát. Szerencsére gyermekeink születésekor holisztikus gondolkodású gyermekorvos, védőnő és nagymamák segítségével, ismét felfedeztem a természet gyógyító, szelíd,de hatásos erejét. Azóta folyamatosan képezve magam, számtalan képzésen át, csodálatos tanáraim segítségével jutottam el az illóolajok varázslatos világáig.

AZ EGYESÜLET GAZDASÁGI VEZETŐJE

Az a gondolat, hogy egységben és nem elkülönülten létezünk a természettel, egymást erősítve és támogatva – gyermekkoromtól elkísért még akkor is, amikor a racionálisabb, ember alkotta gazdasági világ működését tanultam. Bár városban nevelkedtem, de a természet a lakótelepek játszóterein és a közelben lévő tölgyes erdő szépségén keresztül is “megtalálta hozzám az utat”. Már ekkor lekötötte a figyelmemet a pásztortáska, a papsajt, a gyermekláncfű és mélyen megfogalmazódtak a kérdések: “Ez mire jó? Ez mit csinál?”. Az élet aztán segített, hogy pár év látszólagos eltávolodás után ismét a természet világában találjam magam és kiderült, hogy az addig elsajátított gazdasági ismeretekkel egymást támogatják életemben.

BODORRÓZSA

ILLÓOLAJ

MÉZELŐ CITROMFŰ

ILLÓOLAJ

AROMATERAPEUTÁK

Egyesületünkben regisztrált aromaterapeuták.

BERECZ ILDIKÓ

AROMATERAPEUTA

DR. DEMJÁN ILDIKÓ

AROMATERAPEUTA

KÖKÉNY RÉKA

AROMATERAPEUTA

PISSINOS CSILLA

AROMATERAPEUTA

HAJDÚNÉ MOLNÁR KATALIN

AROMATERAPEUTA

TAKÁCS-TÓTH KATALIN

AROMATERAPEUTA

BÉLI MÓNIKA

AROMATERAPEUTA

HOLLÓDI GERGELY

AROMATERAPEUTA