OKTATÁS

OKTATÁS ÉS KÉPZÉS

OKTATÁSI IRÁNYELVEK

INFORMÁCIÓK

Az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete egyik fő célja és küldetése, hogy az aromaterápia csodálatos világa elérhetővé váljon az érdeklődők számára, és bárki megtanulhassa felelősen használni az illóolajokat, alkalmazásukról, kémiájukról, eredetükről hiteles forrásból tanulhasson. Mivel az aromaterápia jelenleg Magyarországon hivatalosan a fitoterápia természetgyógyászati ág részét képezi, ezért az AME javasolja, hogy ismereteiket az Egyesület által elismert stratégiai oktatási partnere, a Hieronymus Bock Hagyományos Gyógynövényismereti Iskola által kínált tanfolyamokon szélesítse.

Az AME nagy hangsúlyt fektet a minőségi, gyakorlati tudásra, amelyet az ajánlott tanfolyamokon, képzéseken keresztül bárki elsajátíthat. Folyamatosan keressük, az AME elvárásainak megfelelő képzéseket és tanfolyamokat kínáló partnereket.

Az AME olyan képzéseket és tanfolyamokat keres és ajánl, amelyek az Egyesület elképzeléseivel és irányelveivel megegyezőek. Elvárásunk, hogy partnerek a gyakorlati képzésekhez bio, minősített bio, vadon gyűjtött, vagy etikus gazdálkodásból származó alapanyagokból készült prémium minőségű illóolajokkal és/vagy gyógynövényekkel dolgozzanak.

JAVASOLT KÉPZÉSI TEMATIKA